Nationala

Fanii «naţionalei» vor jucători naturalizaţi » Vezi propunerile cititorilor GSP.RO!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 octombrie 2011

Fanilor echipei naţionale le surîde din ce în ce mai mult ideea naturalizărilor.

După o nouă calificare ratată, suporterii "tricolori" vor ca Victor Piţurcă să meargă pe mîna străinilor din Liga 1 care nu au loc în formaţiile primelor reprezentative ale ţărilor din care aceştia provin.

Astfel, la iniţiativa GSP.RO, mai mulţi cititori i-au oferit selecţionerului cîteva nume pentru noua echipă naţională. Iată mai jos cîteva dintre acestea:

"Daca ar fi sa naturalizeze sa o faca cu jucatori tineri...Wesley, Adailton, Cadu sunt in varsta. Eric, Weldon, Traore de la Kuban si Garcia de la Ceahlaul ar fi buni si ne-ar putea ajuta la nivel de echipa nationala"
sportix

"In mod normal, ar fi numai 3 : 1) NIKOLIC 2) NIKOLIC 3) NIKOLIC, fiindca postul de "varf impins" este SINGURUL DEFICITAR pentru nationala Romaniei! Cum insa astazi ma simt darnic, tot pe caracteristicile VALOARE/VARSTA, am sa mai ofer inca trei, anume: 4) Culio 5) Erik 6) Moraes..."
champ24

"Romania are nevoie de jucatori de atac si mijlocasi ofensivi. Weldon si Sougou ar fi jucatori interesanti. De asemenea, ar mai putea aparea un Moraes, un Tony(U.Cluj), si nu in ultimul rand un Wesley"
petru89

"ERIC , CULIO , BRANDAN , MARCOS ANTONIO , SPADACIO ( ar fi fost bun dar e imposibil ) , WESLEY
stuka

"Cadu, Wesley, Culio, Weldon, Beto... numai ca Piturca nu stie sa antreneze/comunice, decat in lb. romana! E penibil pseudopatriotismul multor romani. Occidentul ne da lectii de civilizatie, patriotism, spirit civic... dar tot noi suntem cei mai buni! Multa prostie"
re.mus

"Tatu, frate!"
fcd18

"Dupa parerea mea,un adailton da si la 40 ani o centrare mai buna decat banel,precum wesley simte mingea si poarta mai bine ca un stancu sau bucur.de asemenea,un culio are mai multa luciditate la mijloc decat un cocis,la fel cum un cadu sau un marcos antonio ar da mai multa siguranta defensivei decat un moti...solutii sunt,bunavointa trebuie"
aveon


Nu au lipsit şi comentariile ironice, dar amuzante, adresate lui Victor Piţurcă şi conducătorilor fotbalului românesc:

"...FI-SU..."
riccardo1966

"eu zic ca ar trebui naturalizat si antrenor pe langa jucatori si poate un presedinte de federatie si unul la lpf ar fi mai sigur"
bigsorin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.