Liga 1

Zotta încinge derby-ul cu Steaua: "Pe Ilie Stan l-a luat valul"

Ilie Stan îl consideră pe Viorel Hizo un antrenor de modă veche, dar Zotta i-a dat replica tehnicianului stelist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 octombrie 2011

Preşedintele Vasluiului îl ironizează pe Ilie Stan, după ce Gazeta Sporturilor a scris că actualul antrenor al Stelei a criticat în pauza unei emisiuni metodele învechite de antrenament folosite de Viorel Hizo la Vaslui:

"Cred că pe Ilie Stan l-a luat puţin valul după venirea la Steaua. Hizo lucrează tactic extraordinar, modern, jucătorii sînt pregătiţi la cel mai înalt nivel".

Vasluiul are o listă numeroasă de absenţi pentru meciul cu Steaua, din care nu va face parte însă Lucian Sînmărtean. Constantin Zotta confirmă Gazeta, care a anunţat astăzi că Lucian Sînmărtean va fi pe teren contra roş-albaştrilor:

"E adevărat, sînt şanse mari ca Sînmărtean să joace cu Steaua, ieri a făcut antrenament. În cazul lui Marius Constantin sper să rezolvăm cît mai repede şi să putem să-l trecem pe foaie chiar pentru următorul meci", a spus Zotta la sportro.

De ce ar trebui să se teamă Steaua de Sînmărtean:
Cifrele oferite de InStat îl plasează în echipa campionatului după primele 9 etape, forma foarte bună pe care o traversează vasluianul aducîndu-i şi prima selecţie la naţională în noul mandat al lui Piţurcă. Mai multe pe blogul lui Andrei Vochin

Vaslui - Steaua se va disputa duminică, de la 21:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.