Liga 1

Scandalul Zicu - Dinamo continuă la Comisia de Soluţionare a Litigiilor » "Cîinii" vor 38.000€ de la mijlocaş

Zicu a marcat de şapte ori în opt partide pentru ŢSKA Sofia, fiind golgeterul echipei

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a depus memoriu împotriva lui Ianis, prin care solicită ca acesta să restituie diverse bonusuri


Clubul din Ştefan cel Mare a adoptat o nouă modă în Liga 1. Dacă, în general, fotbaliştii se adresează Comisiilor din cadrul LPF pentru a-şi recupera banii datoraţi de cluburi, Dinamo a răsturnat procedurile.

La începutul săptămînii, "cîinii" au depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor împotriva lui Ianis Zicu. Roş-albii solicită ca atacantul de 27 de ani, care în prezent evoluează pentru ŢSKA Sofia, să returneze suma de 38.000 de euro. Bani pe care Ianis i-ar fi primit la semnătură în vara lui 2007, cînd s-a întors a doua oară în tricoul alb-roşu, dar şi bonusuri de performanţă din perioada în care a fost accidentat. Marţea viitoare se va da hotărîrea, iar dinamoviştii sînt convinşi că vor avea cîştig de cauză: "Zicu trebuie să ne dea înapoi aceşti bani pentru că reprezintă drepturi necuvenite, a luat mai mult decît era stipulat în acte!".

Conflictul dintre Ianis şi club a pornit la începutul lunii septembrie, cînd atacantul l-a acuzat pe Nicolae Badea: "Cînd am plecat de la Dinamo am avut o înţelegere verbală cu domnul Badea că îmi va da banii pe care mi-i datorează în termen de zece zile, dar nu şi-a respectat cuvîntul. Suma nu era mare, ci chiar infimă în comparaţie cu sutele de mii de euro la care am renunţat pentru a juca în Ştefan cel Mare".

26 de goluri a marcat Ianis Zicu în cele 112 partide disputate pentru Dinamo în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.