Tragedie

Doctorilor care s-au ocupat de cazul baschetbalistului Chauncey Hardy li s-a deschis dosar penal!

Articol de Mihaela Simion  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Parchetul de pe lîngă Judecătoria Giurgiu a deschis, ieri, dosar penal pentru ucidere din culpă personalului medical care s-a ocupat de îngrijirea sportivului american ucis sîmbătă noapte într-un club din oraş.


"Sesizarea din oficiu s-a întemeiat pe concluziile Raportului de control al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu, care relevă nerespectarea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală", se arată într-un comunicat de presă.

Nu s-au decis
LeVar Seals, fostul coleg al lui Chauncey Hardy, a anunţat că va părăsi echipa CSS Giurgiu, fiind singurul jucător care a luat pînă acum această decizie. "Voi merge la CSM Craiova, nu mai pot să continuu aici. Nu este vorba de frică, doar că nu mai pot intra în sală", a mărturisit americanul. Nici Theo Evans, antrenorul echipei, şi Justin Eller, cei care au plecat în SUA cu trupul neînsufleţit al lui Hardy, nu ştiu dacă se vor mai întoarce în România. "Nu pot să vă spun ce voi face în continuare. Mi-e greu să mă gîndesc la asta acum", a spus tehnicianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.