Handbal

Colaps! » HCM a pierdut al treilea meci la rînd în Liga Campionilor

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

HCM Constanţa a pierdut al treilea meci consecutiv în grupa C a Ligii Campionilor şi şansele de calificare se evaporă tot mai mult


Campioana României, HCM Constanţa, e în criză! Aseară, la Buzău, a pierdut încă o dată, 25-27 cu Cimos Koper, campioana Sloveniei, şi e pe ultimul loc în grupa C a Ligii Campionilor!

"Marinarii" au condus chiar şi cu 5 goluri în disputa de aseară, 20-15 (minutul 37), apoi au avut 23-19 (minutul 45), dar finalul i-a trădat din nou. De la 24-21 în minutul 47, Constanţa nu a mai înscris vreme de 11 minute! În schimb, slovenii au jucat din ce în ce mai bine şi au întors extraordinar rezultatul, 24-27 în minutul 56.

Arbitrii au lăsat Cimos Koper în patru jucători de cîmp în ultimele patru minute, dar chiar şi aşa HCM nu a reuşit să revină pe tabelă. Portarul Skof a făcut minuni între buturile slovene şi Cimos a cîştigat la final cu 27-25. "Păcat, aveam mare nevoie de cele două puncte. Din păcate, după ce am condus cu cinci goluri, ne-am relaxat şi nu am mai fost atenţi în joc. Calificarea nu e pierdută, dar acum va trebui să aducem puncte din deplasare", a declarat interul Alexandru Csepreghi.

Următoarea partidă a Constanţei în Ligă va avea loc miercuri, 19 octombrie, în Rusia, cu HC Sankt Petersburg.

Clasament:
1. Hamburg SV 4p
2. Cimos Koper 4p
3. Metalurg Skopje 3p
4. Wisla Plock 2p
5. HC Skt. Petersburg 1p
6. HCM Constanţa 0p

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.