Campionate

Fotbalist de plastilină » Fae s-a rupt din nou 6 luni! :O

Fotbalist de plastilină » Fae s-a rupt din nou 6 luni! :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2011

Internaţionalul ivorian Emerse Fae (OGC Nice) va fi indisponibil şase luni, el suferind din nou de flebită la pulpă, pentur a patra oară în carieră, a anunţat tehnicianul Eric Roy, informează AFP.

"După meciul cu Caen, scor 1-1, Emerse a simţit o mică întindere la coapsă şi a fost tratat pentru o astfel de problemă. Însă după două zile a simţit o indispoziţie la pulpă. Ne temeam de ce-i mai rău şi acest lucru s-a întâmplat. Are din nou flebită. Ne aşteptăm la o nouă perioadă de indisponibilitate de şase luni. Este o lovitură teribilă pentru el şi ne gândim cu toţii la el. S-a văzut contribuţia sa în ultimele trei meciuri. A făcut atâtea eforturi pentru a reveni. Însă este un tip de caracter şi îl vom ajuta să treacă peste această nouă dezamăgire", a declarat Eric Roy.

Emerse Fae, în vârstă de 27 de ani, a mai fost diagnosticat cu flebită la coapsa dreaptă, în luna martie, el fiind nevoit atunci să urmeze un tratament de şase luni cu anticoagulante. Fotbalistul şi-a reluat antrenamentele cu echipa în septembrie. Fae a mai avut flebit, în primăvara anului 2007 şi în primăvara anului 2009.

Flebita este o boală care constă în inflamarea peretelui venelor, urmată de obicei de astuparea venei respective, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.