Tenis

Încă o înfrîngere pentru Lindstedt şi Tecău în faţa dublului Llodra/Zimonjici

Horia Tecău şi Robert Lindstedt la a trei înfrîngere în faţa lui Llodra şi Zimonjici Foto: Getty/Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2011

Horia Tecău şi Robert LIndstedt s-au înclinat din nou în faţa perechii fracezo-sîrbe Michael Llodra/Nenad Zimonjici. După finalele pierdute la Washington şi la Beijing, cei patru s-au aflat din nou faţă în faţă, de data aceasta, în "sferturi" la Masters-ul de la Shanghai.

La Washington a fost  6-7(3), 7-6 (6), 10-7, la Beijing a fost 7-6 (2), 7-6(4), iar azi la Shanghai s-a terminat 7-6(4), 3-6, 10-7. A fost din nou o partidă echilibrată, primul set încheindu-se la tie-break, unul în care Robert Lindstedt a făcut dublă greşeală la 3-2 pentru perechea sîrbo-franceză. Horia şi-a pierdut şi el serviciul o dată şi astfel tie-break-ul le revenea adversarilor. În al doilea set, suedezul şi românul au reuşit să cîştige pe serviciul lui Zimonjici, la 4-3, apoi Horia a servit pentru set, care a revenit dublului româno-suedez. În super-tie-break, care este o ruletă, aşa cum spune Horia, Llodra şi Zimonjici s-au desprins încă de la început şi s-au impus cu 10-7.

Llodra şi Zimonjici, favoriţi 3, au încheiat victoria în 1 oră şi 44 de minute. Horia şi Robert, favoriţi 8, au terminat parcursul la Shanghai şi vor primi 180 de puncte ATP şi 24.200 de dolari.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.