Liga 1

GALERIE FOTO Pancu: "Sărim cu patronul în lac, dacă luăm titlu" » Vezi alte celebrări spectaculoase

+3 Foto
De bucurie că au cîştigat titlul, toţi gălăţenii s-au aruncat îmbrăcaţi în piscină astă-vară

Articol de Cătălin Popescu, Aurelian Botezatu  —  Friday, 14 October 2011

Daniel Pancu (34 de ani) spune că jucătorii vor urma exemplul lui George Copos şi se vor arunca în apă alături de finanţatorul din Giuleşti în eventualitatea în care alb-vişiniii vor reuşi să aducă în Grant al patrulea titlu din istoria clubului.

"Dacă domnul Copos a promis asta, atunci acesta e titlul pe care mi-l doresc cel mai mult! Sînt convins că va sări în lac. Domnul Copos dacă promite ceva, ştiţi că aşa face. Şi noi sărim cu el, normal".

Patronul din Grant a spus zilele trecute: "Dacă vom fi campioni, mă arunc în lac!". Totuşi, Copos, în vîrstă de 58 de ani, nu le-a dat prea multe şanse jucătorilor săi: "Îmi voi păstra hainele pe mine pentru că la 70 de ani nu mă mai dezbrac la plajă".

Alte exemple de celebrări inedite:
- În vară, jucătorii, conducerea tehnică şi cea administrativă a Oţelului au intrat îmbrăcaţi în piscină, a doua zi după ce echipa de la Dunăre reuşise să devină campioană.
- Barcelona a celebrat cucerirea ultimului titlul după un meci acasă, 0-0 cu La Coruna, iar la final catalanii au încins o bătaie între ei cu gogoşari.
- Kevin Grosskreutz, fotbalistul Borusiei Dortmund, a renunţat la plete şi s-a tuns la zero pe gazon după ultimul meci din campionatul precedent, cînd echipa sa a luat campionatul.
- După titlul obţinut în 2008 de CFR, preşedintele Iuliu Mureşan a fost ras în cap de jucători.
- În 1998, la Campionatul Mondial, tricolorii s-au vopsit în cap după ce şi-au asigurat prezenţa în optimile competiţiei.

Vezi mai jos o galerie foto cu momente de bucurie


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.