Liga 1

FOTO Trei decizii controversate au dus la trei goluri ale Rapidului

+4 Foto
Roman a obţinut penalty după duelul cu Săndulescu (Captură: DigiSport 1)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 octombrie 2011

"Centralul" Adrian Ilyes a judecat în favoarea Rapidului trei faze importante la partida cu CS Mioveni, scor final 4-0. Toate cele trei faze au dus la marcarea a cîte un gol de către giuleşteni.

1) Henţ la primul gol?
Rapid a deschis scorul în partida cu Mioveni în minutul 10, prin Mihai Roman.

Fundaşul argeşenilor, Adrian Iordache, a încercat să degajeze, însă mingea l-a lovit în faţă pe celălalt apărător central Dan Săndulescu, ricoşînd apoi în braţul stîng al atacantului brazilian al giuleştenilor, Cassio, aflat foarte aproape de cei doi. (vezi foto dreapta).

Mingea a ricoşat peste Iordache, care a fost depăşit în viteză de Cassio, brazilianul creîndu-şi astfel un avantaj mare. Acesta a centrat apoi simplu în faţa porţii, de unde Mihai Roman a îndeplinit o simplă formalitate.

ESTE REGULAMENTAR GOLUL RAPIDULUI SAU TREBUIA OPRIT JOCUL PENTRU HENŢ?

2) Penalty discutabil la Roman
Rapid s-a distanţat la 2-0 în urma unei lovituri de pedeapsă dictate de arbitrul Adrian Ilyes la un duel între fundaşul Dan Săndulescu şi Mihai Roman. Reluările TV nu lămuresc dacă a existat un alt contact între cei doi în afara duelului umăr la umăr (vezi foto jos). Pentru Ilyes a fost al treilea penalty acordat în două meciuri arbitrate în Liga 1.

3) Argeşenii au cerut henţ la golul 4
Ultimul gol înscris de Rapid, prin Alexa, a stîrnit şi el controverse în tabăra oaspeţilor. Toţi jucătorii aflaţi în preajma mijlocaşului rapidist au cerut henţ (vezi foto jos). Alexa se afla la un metru de poarta goală şi ar fi putut înscrie cu orice parte a corpului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.