Liga 1

Stanca luptă cu Tătăruşanu

Tătăruşanu e cu 6 ani mai mic decît Stanca (31 de ani) Foto: Raed Krishan

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lui Răzvan i s-a transmis că-şi păstrează locul de titular dacă se descurcă bine şi azi, şi la Haifa, în Europa League, chiar dacă goalkeeperul ”naţionalei” redevine apt


Răzvan Stanca nu e deloc o rezervă comodă, chiar dacă e genul de portar care acceptă să stea pe bancă fără să comenteze. E aproape să-l transforme pe Tătăruşanu în numărul 2 şi ar fi a doua oară de cînd concurează amîndoi la Steaua cînd Ciprian pierde poarta în faţa lui. S-a mai întîmplat acum un an, cînd echipa era condusă de Piţurcă. Tot cu Piţi antrenor, el l-a scos din echipă şi pe Silviu Lung, cînd au evoluat amîndoi la Universitatea Craiova.

De data asta, Stanca profită de accidentarea pe care a suferit-o titularul obişnuit. Absenţa lui Tătăruşanu se prelungeşte încă o săptămînă, ceea ce înseamnă că el va fi din nou bun de joc pentru derby-ul cu Rapid, de pe 24 octombrie. Un meci esenţial pentru roş-albaştri, a căror poartă ar putea fi apărată tot de Stanca.

Ilie Stan şi oamenii din staff-ul lui i-au explicat lui Răzvan că ei respectă concurenţa: "Apără bine la Vaslui şi la Haifa şi tot tu rămîi titular!". Deci două teste pe care le are de trecut, primul e în seara asta, iar al doilea joi, împotriva lui Maccabi.


"Tătăruşanu şi Stanca sînt de valori apropiate şi nu e uşor să-l laşi pe vreunul dintre ei pe bancă. Indiferent care va fi rezervă, vom discuta cu el, să-l ajutăm să treacă peste"
Narcis Răducan, manager sportiv Steaua

"Tătăruşanu a fost ajutat să devină titular, mai ales datorită tinereţii lui şi a faptului că a fost convocat la «naţională». Dar Stanca e foarte, foarte bun"
Eduard Stăncioiu, portar CFR

"Un jucător de cîmp n-ar înţelege ce înseamnă să fii portar de rezervă. Îţi trebuie forţă psihică să rezişti fără să joci luni întregi"
Răzvan Stanca, portar Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.