Liga 1

Pe ce ai pariat, Chivulete?

+1 Foto
Andrei Chivulete a fost recent la DNA, oferind declaraţii în "dosarul Vasile Avram"

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mare amator de jocuri de noroc, "centralul" Andrei Chivulete a luat decizii decizii halucinante şi a transformat partida într-un veritabil circ


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI PETROLUL - VOINŢA 4-1!

Ploieştenii au ieşit de la cabine montaţi să obţină prima victorie pe noul stadion "Ilie Oană" şi au început furibund partida. Tabela a rămas doar 7 minute intactă, pînă cînd Borza a luat pe cont propriu o acţiune pe partea dreaptă, a driblat doi fundaşi adverşi şi i-a centrat perfect lui Stoimirovici, care a deschis scorul, cu latul din 6 metri (8). Echilibrul numeric a fost rupt în minutul 31, cînd Andrei Chivulete l-a eliminat uşor pe Bunea, pentru o intrare la Opriţa.

Arbitru bucureştean nu s-a lăsat, iar în repriza a doua a ţinut să fie numărul 1 pe teren şi a condus într-o manieră penibilă. Minutul 51 a adus un penalty pentru Petrolul. Corect acordat, la ieşirea hazardată a portarului Miron, însă cartonaşul roşu văzut de acesta a fost dat gratuit, întrucît cel faultat, Stoimirovici, nu mai avea mingea sub control. Opriţa a executat şi a înscris pentru 2-0 (51). Reuşita de la 11 metri i-a deschis apetitul lui Opriţa, care a izbutit "dubla" şapte minute mai tîrziu, cu capul, după o centrare perfectă a lui Florentin Dumitru (58).

Nu au trecut nici trei minute, iar Chivulete a dictat aiurea un nou penalty, de data aceasta pentru Voinţa, transformat de Iulian Popa (60). Circul a continuat şi în prelungiri, cînd arbitrul a fluierat al treilea 11 metri, de data asta pentru prahoveni. Pelici a vrut să-şi scoată echipa de pe teren, însă jucătorii au fost întorşi din drum.

Portarul Dănălache a stat, ironic, cu spatele şi a refuzat să apere lovitura de pedeapsă. A primit "galben", dar parodia "centralului" nu se încheiase. Din motive doar de el ştiute, a dictat repetarea penalty-ului, Opriţa a marcat din nou, însă peste succesul "găzarilor" pluteşte aroma urît mirositoare a prestaţiei lui Andrei Chivulete!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.