Campionate

Blestemul leziunilor la bicepsul femural » Gerard Pique a cerut schimbarea după doar 8 minute!

După doar 8 minute Pique a cerut schimbarea, acuzînd o accidentare. Abidal i-a luat locul în defensiva Barcelonei

Articol de Cristina Negrilă  —  duminică, 16 octombrie 2011

Fundaşul central catalan Gerard Pique nu a rezistat decît 8 minute contra lui Racing Santander, scor 3-0. Fotbalistul de 23 de ani a fost schimbat cu Eric Abidal din cauza problemelor musculare la piciorul drept, iar Guardiola s-a temut să nu-l piardă pe o perioadă mai lungă pe apărător.

Conform informaţiilor venite din partea clubului, Pique va sta doar 15 zile pe tuşă, suferind o întindere la bicepsul femural al piciorului drept. Tot la acest meci, fundaşul a bifat cea de-a 150-a apariţie în tricoul Barcelonei.

Pique este al 8-lea jucător care suferă o accidentare de acest gen. Afellay (de două ori), Adriano, Fabregas, Alexis Sanchez, Iniesta şi Abidal au avut acelaşi tip de accidentare

Alt penalty refuzat lui Messi
Lionel Messi a fost din nou în centrul atenţiei apărătorilor rivali. Argentinianul a fost faultat clar în careu, însă arbitrul i-a făcut semn să se ridice, spre indignarea jucătorului.  "Centralul" Ayza Gamez a lăsat nesancţionată intrarea fundaşului Alvaro, de la Racing, la Messi. Nu e pentru prima dată cînd argentinianul nu primeşte lovitură de la 11 metri. Pe "Mestalla", Velasco Carballo a închis ochii la două faulturi în careu asupra lui Messi. La fel s-a întîmplat şi în etapa trecută, în deplasare, contra lui Sporting Gijon, scor 0-1. Arbitrul Clos Gomez nu a dat 11 metri, deşi se afla foarte aproape de faza la care Miguel de las Cuevas l-a busculat pe starul catalanilor în careu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.