Liga 1

VIDEO Scandal imens după Petrolul - Voinţa 4-1 » Sibienii nu vor să-l mai vadă pe Chivulete jr.: "Şi-a bătut joc de noi"

Portarul Voinţei, Dănălache, a luat cartonaş galben pentru că s-a întors cu spatele în momentul cînd Opriţa a executat penalty-ul, iar lovitura de pedeapsă a fost repetată

Articol de Cosmin Prişcă  —  duminică, 16 octombrie 2011

Prestaţia centralului bucureştean Andrei Chivulete i-a scandalizat la  maxim pe oficialii Voinţei. Conducătorii formaţiei sibiene au anunţat că mîine vor trimite un memoriu pe adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor prin care vor cere recuzarea arbitrului pentru acest campionat.

“Despre prestaţia centralului nu prea avem ce să vorbim pentru că o asemenea evoluţie nu o putem cataloga. A făcut meciul praf. Luni vom depune memoriul prin care vor îl vom recuza pentru tot sezonului pentru că eu nu investesc bani în echipă ca unii să-şi bată joc de noi, comiţînd erori foarte grave.

Sper ca oamenii din conducerea CCA-ului să analizeze evoluţia lui Chivulete şi să ia măsuri”, a afirmat Ioan Hămbăşan, finanţatorul echipei sibiene.

Andrei Chivulete a distrus meciul Petrolul - Voinţa 4-1

Portarul Voinţei, Dănălache, s-a întors cu spatele în momentul cînd Opriţa a executat penalty-ul. Vezi AICI VIDEO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.