Liga 1

FOTO FC Vaslui - Steaua 0-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2011

FC Vaslui şi Steaua şi-au împărţit punctele la capătul unui meci extrem de disputat, dar cu puţine ocazii de poartă.

Ilie Stan a avut probleme mari de efectiv pentru meciul din această seară, şi a apelat la mai mulţi jucători tineri pentru a umple banca de rezerve la Vaslui. Steaua a început mai bine şi, după numai 7 minute, Latovlevici a scos penalty după ce centrarea sa a fost oprită cu mîna în careu de Milanov. Dar Florin Costea a ratat, iar şansa a ratat cea mai mare şansă de a înscrie a primei reprize.

Încet-încet, vasluienii au pus stăpînore pe joc, iar Sînmărtean şi Adailton au început să asalteze careul lui Stancu cu centrări. Fără mare efect însă, pentru că apărarea improvizată a lui Ilie Stan a făcut faţă cu brio.

Meciul s-a desfăşurat după acelaşi registru şi în repriza a doua, cu Steaua dominînd în prima repriză, apoi cu o revenire de senzaţie a Vasluiului. Dar ocaziile mari de poartă au lipsit cu desăvîrşire, deşi cele două echipe au ajuns destul de des în faţa buturilor adverse.

Echipe de start:
FC VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Costin, Zmeu - Adailton, Wesley, Sînmărtean - Temwanjera
Rezerve: Puia, Gladstone, Balaur, Ad. Gheorghiu, Jovanovic, Neagu, Bello

STEAUA: Stanca - Martinovici, Geraldo, Brandan, Latovlevici - Bicfalvi, Bourceanu - Prepeliţă, Bălan, Fl. Costea - Tatu
Rezerve: Cojocaru, Mustaţă, Lupu, Roşu, Rusescu, M. Costea, Nikolic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.