Liga 1

CFR visează la al treilea titlu din istorie: "Tot provincia va fi campioană" ;)

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan vor al treilea titlu din istoria clubului CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 October 2011

Entuziasmaţi după victoria cu 4-0 de la Chiajna, clujenii de la CFR se văd campioni la finalul stagiunii. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Sperăm să luăm titlul. Oricum, tot provincia va fi campioană, sînt sigur că aşa va fi. În ultimii ani, echipelor din Bucureşti, nu ştiu de ce, nu le-au ieşit planurile aşa cum ne-au ieşit nouă. Avem cel mai bun lot pe care l-am făcut, de cînd sînt preşedinte, de cînd am preluat echipa cu Arpad Paszkany, în 2002", a spus Iuliu Mureşan.

"Avem un alt meci săptămîna viitoare şi vrem victoria, apoi alte 3 puncte şi tot aşa pînă la sfîrşit, pentru că atunci vrem să fim pe primul loc", a spus şi Jorge Costa.

CFR Cluj a mai cîştigat titlul în 2008 şi 2010.

CFR a cîştigat la Chiajna cu 4-0, goluri Weldon, Sougou (2) şi Renan Garcia. În urma acestui rezultat, feroviarii clujeni au urcat pe locul 3, cel puţin pentru o zi. CFR poate fi întrecută în clasament de Universitatea Cluj, care evoluează pentru prima oară într-un meci oficial pe "Cluj Arena", de la ora 19:00, în compania formaţiei FC Braşov (DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.