Liga 1

Suporterii se iau de Copos: "Nu mai socoti pe banii noştri!" :X

Galeria giuleşteană l-a supărat pe George Copos. FOTO Raed Krishan

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ultraşii s-au enervat după ce patronul le-a reproşat că au venit prea puţini la stadion cu Mioveni şi astfel nu s-au strîns suficienţi bani din încasări pentru a plăti datoria către CS Rapid


George Copos se vede nevoit să achite din buzunarul lui tranşa de 20.000 de euro către CS Rapid pentru meciul cu CS Mioveni (4-0) din cauză că în tribune, vineri seară, au fost doar 2.500 de oameni. Finanţatorul s-a plîns după joc: "Convenisem cu suporterii să vină în număr cît mai mare la aceste partide ca să stingem datoria din încasările din bilete".

În replică, liderii galeriei giuleştene îl contrează pe patron: "Copos a început să uite că acea datorie e a lui, nu a noastră! Cînd a vîndut aproape 30.000 de bilete cu PSV putea lejer să o acopere. Să nu începem să ne facem socoteala unii altora! Dacă era băiat bun şi dorea performanţă, trebuia să lase biletele mai ieftine cînd a văzut că vin ploile şi frigul. Chiar el spunea de curînd despre fanii rapidişti că sînt oameni mai amărîţi. A uitat?!".

"E un gest nobil că fanii vor să ajute cu bani, dar tocmai de aceea e de neacceptat. Nu pot pune nişte oameni care-şi rup de la gură să vină la meciuri să plătească o datorie inexistentă"
Copos pe blogul său, în urmă cu 6 săptămîni

20 de lei a costat un bilet la peluză la partida cu CS Mioveni din Grant, exact ca la jocurile cu PSV sau Legia de pe Arena Naţională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.