Liga 1

Wesley a desfiinţat echipa lui Ilie Stan: "Steaua nu e NIMIC!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

- Wesley, mulţumit cu un punct sau nemulţ...
- Cum să fiu mulţumit cu un punct din moment ce am jucat cu o echipă oarecare?!

- Steaua e oarecare?!

- Da, Steaua e oarecare! Steaua e nimic, de fapt, acum nu mai reprezintă nimic, dar e incredibil cum toată lumea se sperie de ea! Se sperie de trecutul ei, de trofeele ei.

- Da, dar şi tu ai jucat la Vaslui în seara asta.
- Mie nu mi-a fost teamă, nici lui Adailton, dar în echipă n-am fost doi, am jucat 11. Oricum, Steaua nu va lua campionatul, nu are cum. N-are valoare, n-are jucători, repet, n-are nimic!

"Nu spun înainte de meci cine execută penalty-ul, ci doar că nu bate cel care îl obţine. Florin a simţit că poate marca, a avut dorinţă mare. Acum e demoralizat, dar sînt convins că va redeveni jucătorul care a fost"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Putem deveni campioni"
Ilie Stan spune că Steaua nu renunţă la titlu, deşi, cu o victorie la Piatra Neamţ, Dinamo s-ar distanţa la 10 puncte de marea rivală! "Am avut ghinion şi am pierdut două puncte mari. Mi-a plăcut echipa mai mult decît la victoria cu Oţelul, este o altă Steaua. Sînt mulţumit de atitudinea băieţilor, au muncit mult, moralul e bun şi cu siguranţă ne vom reveni. Putem lua titlul şi vom lupta în continuare. Sper să recuperăm o parte din jucători pentru meciul cu Haifa. Dumnezeu a vrut să debutez în Europa exact în Ţara Sfîntă", a spus tehncianul roş-albaştrilor.

"Nu mai suport Steaua!"
Viorel Hizo se simte frustrat pentru că nu este băgat în seamă. "Vorbesc doar de Vaslui pentru că m-am intoxicat cu Steaua! Există o isterie mediatică pentru că mulţi sînt îndrăgostiţi de această echipă. De ce nu îşi fac Steaua, Dinamo şi Rapid un campionat al lor?! Oricum, restul echipelor nu mai contează. E jignitor pentru ceilalţi competitori!", a tunat "Dulăul". "Ne-a lipsit un jucător- cheie: Pavlovici. Un fotbalist care face ordine în zona centrală şi în jurul căruia construiesc jocul echipei", a continuat Hizo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.