Campionate

VIDEO Levante e surpriza din Primera: a luat faţa Realului şi a ajuns la egalitate de puncte cu Barcelona

Levante a ajuns pe locul doi în Primera

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2011

Echipa lui Juan Martinez e surpriza startului de sezon din Primera Division şi, după 7 etape, se regăseşte pe poziţia a doua a clasamentului, la egalitate de puncte cu Barcelona lui Pep Guardiola şi la un punct în faţa "galacticilor" de la Real Madrid.

Aseară, Levante s-a impus cu 3-0 în faţa echipei formată de petro-dolarii din Golf, Malaga. Toate golurile au fost marcate în prima repriză: Barkero a deschis scorul în minutul 14, Juanlu a majorat diferenţa după o jumătate de oră de joc, iar Kone a marcat pentru 3-0 cu patru minute înainte de pauză.

VIDEO! Vezi aici golurile meciului!

Forma bună a echipei din Valencia o demonstrează şi clasamentul celor mai bune atacuri, echipa lui Juan Martinez regăsindu-se pe locul trei în top, după Barca şi Real. Levante a marcat 11 goluri şi are cea mai bună apărare din Primera, doar 3 goluri primite.

Fără să fi cunoscut înfrîngerea în acest sezon, Levante a urcat pe poziţia a doua în clasament, dar săptămîna viitoare are un test extrem de dificil, în faţa unei echipe obişnuite cu duelurile din Liga Campionilor, Villareal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.