Liga 1

Porumboiu a criticat jocul şi a lăudat arbitrajul: "Ăsta n-a fost derby, a fost antireclamă fotbalului!"

Adrian Porumboiu

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Porumboiu a făut o radiografie dură meciului cu Steaua şi l-a lăudat pe Balaj pentru prestaţie


- Domnule Porumboiu, acest 0-0 e corect la ce s-a jucat?

- Păi, ce, s-a jucat ceva ca să fie alt scor?! E echitabil, da. Oricum, s-a făcut antireclamă fotbalului în seara asta. Mai mult "s-a vorbit" acest meci înainte de a începe decît s-a jucat. Aşa cum se întîmplă la majoritatea jocurilor din Liga 1...

- Se putea mai mult?
- La cum am evoluat, nu cred. Am obţinut un punct, pe care puteam, la un moment dat, chiar să-l pierdem. M-aş lua de cineva, dar n-am de cine după acest meci pentru că şi nouă ne-a fost frică de ei, dar şi lor de noi.

- Balaj?
- Impecabil, n-am ce să-i reproşez. Prestaţia lui s-a ridicat la înălţimea unui derby. Dacă am fi jucat la fel cum a arbitrat Balaj, am fi cîştigat pentru că arbitrajul a fost de top.

"Cum aţi fi vrut să se marcheze şi să se joace fotbal? Nu l-aţi văzut pe Bicfalvi?! El n-a intrat pe teren să joace, el a intrat pe teren să se ţină după Wesley, cred că şi la baie s-ar fi dus după el"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"E cel mai prost meci pe care l-am făcut în acest sezon. Am avut o viteză în minus şi nu vreau să cred că s-a menajat cineva anume pentru meciul cu Sporting Lisabona, de joi"
Viorel Hizo, antrenor Steaua


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.