Liga 1

VIDEO Steaua a găsit ratangiul perfect! Tatu nu dă gol nici din careul mic :S

Leandro Tatu i-a adus aseară în pragul disperării pe suporterii Stelei

Articol de Viorel Crăciun  —  luni, 17 octombrie 2011

Venit în această vară la Steaua, brazilianul Leandro Tatu (29 de ani) a devenit din înger demon pentru suporterii "roş-albaştrilor".

După un start bun de sezon, în care a marcat de trei ori, atacantul adus de Mihai Stoica din postura de jucător liber de contract nu s-a mai remarcat decît prin ratările monumentale avute în momente importante ale jocurilor Stelei. Ultima ispravă s-a petrecut pe finalul partidei de aseară, încheiate la egalitate la Vaslui, scor 0-0.

7 ratări mari are Tatu la Steaua

GSP.RO vă propune o trecere în revistă a felului în care Tatu tratează acţiunile ofensive ale formaţiei antrenate de Ilie Stan.

Voinţa Sibiu - Steaua 1-1 VEZI REZUMATUL!
Tatu a ratat deschiderea scorului în minutul 10, şutînd direct în portarul Dănălache după ce scăpase singur spre poartă. S-a revanşat în minutul 36, cînd a reluat perfect cu capul centrarea lui Martinovici.

Steaua - ŢSKA Sofia 2-0
La scorul de 1-0 pentru Steaua, brazilianul s-a aflat în poziţie de unu la unu cu portarul bulgarilor, însă nu l-a putut învinge pe acesta după o pasă perfectă a lui Latovlevici. Tot el a dus însă scorul la 2-0, cu un şut din afara careului.

Astra - Steaua 2-1 VEZI REZUMATUL!
Rămas singur cu Silviu Lung jr., Tatu a şutat în portar, iar în momentul respingerii acestuia s-a împiedicat şi a căzut, neputînd trimite în poartă. Faza s-a petrecut la 0-0, în minutul 15.

Steaua - Pandurii 1-2 VEZI REZUMATUL!
În minutul 64, la scorul de 1-2, Tatu a ratat egalarea din interiorul careului mic, trimiţînd cu capul peste poartă de la colţul scurt. La acea fază, portarul era bătut, în faţa lui Tatu aflîndu-se un singur fundaş advers.

Sportul - Steaua 0-0 VEZI REZUMATUL!
Încă o ratare mare pentru Tatu! În minutul 52, a trimits de la 7 metri pe lîngă colţul lung. A fost meciul cu cele mai multe ratări pentru atacanţii "roş-albaştrilor"

Steaua - Oţelul 2-1 VEZI RATAREA LUI TATU!
La 1-1, în minutul 82, Tatu a încercat să profite de ieşirea lui Grahovac şi a trimis cu boltă, dar fără forţă, spre poarta Oţelului, însă intervenţia lui Sergiu Costin a păstrat scorul egal. Steaua a cîştigat în prelungiri, cu golul lui Florin Costea.

FC Vaslui - Steaua 0-0 VEZI REZUMATUL!
În minutul 77, la o fază prelungită de atac a Stelei, mingea a ajuns la Tatu, care din doar 6 metri, singur cu portarul Cerniauskas, a trimis mult peste poartă.


"Am vorbit cu impresarul lui Tatu şi îi mai prelungim cu doi ani contractul. Îi dăm 50.000 de euro impresarului şi semnează!"
Gigi Becali, acum o lună


10 meciuri din 10 are Tatu ca titular în Liga I în tricoul Stelei

3 goluri (2 în campionat şi unul în play-off-ul Europa League) şi 2 penalty-uri obţinute (ambele ratate) este bilanţul lui Tatu în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.