Liga 1

Steaua a jucat în 9 » Florin Costea şi Tibi Bălan au fost ZERO! Vezi cifrele

Florin Costea şi Tibi Bălan, "mîinile moarte" ale Stelei la Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2011

Steaua a plecat de la Vaslui cu un singur punct, deşi a avut posesie mai bună (52,4%-47,6%) şi ocazii mai multe (3-2). Însă două dintre piesele importante ale echipei, Florin Costea şi Tibi Bălan, au jucat sub orice critică, fapt confirmat de monitorizarea oficială a InStatt Football.

Conform cifrelor, Costea şi Bălan sînt lideri la 4 capitole. Toate negative.

Ei avut cele mai puţine ....

... acţiuni reuşite: 52% Bălan, 57% Costea

... dueluri cîştigate: 28% Bălan, 29% Costea

... participări în faze ofensive: 23 Costea, 28 Bălan

... pase precise: 14 Costea, 15 Bălan

Costea a ratat penaltyul din minutul 7, iar Bălan a fost singurul stelist care n-a făcut nici măcar o deposedare şi singurul jucător ofensiv al roş-albaştrilor care nu a tras spre poartă!

De altfel, cei mai criticaţi stelişti de către Gigi Becali la finalul meciului au fust exact Costea şi Bălan: "Dacă avem penalty, e normal s-o dai în poartă, să tragi tare şi chiar dacă portarul pleacă în acelaşi colţ, să nu aibă ce să facă. Dar Florin Costea a dat la vrăjeală, pe jos. Bine, el a fost mortăciune acolo, pe stînga. Se vede că nu are vlagă, n-are forţă, cădea mereu, era lent. Iar Bălan chiar a fost în plus pe teren, se mai şi plimba p-acolo. Vezi, Doamne!, în minutul 30 a acuzat dureri, cică îl durea inghinalul. Bine, mă, dacă te doare inghinalul, gata, nu mai poţi juca?!".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.