Liga 1

Copos iese la atac: "Ce face Becali e calomnie mîrşavă! Un bădăran!"

Copos a luat atitudine după declaraţiile date de Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 octombrie 2011

Sătul de atacurile lui Gigi Becali la adresa preşedintelui rapidist Dinu Gheorghe, George Copos intervine. Patronul Rapidului critică vehement atitudinea lui Becali şi îşi exprimă sprijinul total faţă de "Vamă" printr-un comunicat oficial remis azi pe site-ul clubului.

"Niciodată nu mi-au plăcut disputele fără sens, mai ales cele purtate la un nivel suburban. Trebuie să fie o măsură în toate. A glumi cu un prieten e una, a îl jigni, e alta. A pregăti mediatic un joc important - aşa cum face întotdeauna "atoateştiutorul în toate" Gigi Becali - e una, dar a calomnia mîrşav o persoană de prestigiu din fotbalul românesc este alta. A fi glumeţ, este una, a fi bădăran este alta.

VEZI AICI CE A SPUS BECALI DESPRE DINU GHEORGHE!

Dacă cineva atacă într-un mod brutal, nejustificat şi complet neîntemeiat un membru al familiei Rapid, cum păţeşte acum Dinu Gheorghe, este de datoria mea să ies în spaţiul public. Ceea ce "domnul" Gigi Becali afirmă în mod iresponsabil la adresa lui este o calomnie ordinară. Dezaprob energic afirmaţiile lipsite de conţinut ale lui Becali, făcute cu unicul scop de a tulbura şi învenina atmosfera lumii fotbalistice în preajma jocului important dintre Rapid şi Steaua. Orgoliul patologic al lui Gigi Becali are nevoie, mereu, de Prima Pagină. Aceasta este "cocaina" lui Gigi, care i-a creat dependenţa de publicitate ieftină şi mediatizare cu orice preţ", se arată în comunicatul semnat de Copos.

CITEŞTE COMUNICATUL INTEGRAL AICI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.