Liga 1

Chivulete jr. decapitat după prestaţia de la Ploieşti! A luat 6 luni de suspendare!

Andrei Chivulete (25 de ani) are 13 meciuri arbitrate în Liga 1. FOTO Cristi Preda

Articol de Mădălin Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Crăciunescu joacă dur de la început: l-a suspendat pentru 6 luni pe "centralul" de la Petrolul - Voinţa Sibiu 4-1


Prima zi a lui Ion Crăciunescu ca şef al CCA a însemnat şi prima decizie extremă. Noua comisie formată din Crăciunescu, Igna, Huzu, Lăzărescu, Stîncan şi Fevronia Ion a decis să-l suspende pe Andrei Chivulete pentru următoarele 6 luni! Motivul: prestaţia jalnică de la Petrolul - Voinţa Sibiu 4-1.

Chivulete junior a fost găsit răspunzător pentru 4 erori grave: ambele eliminări ale oaspeţilor au fost nejustificate, unul dintre cele două penalty-uri în favoarea gazdelor a fost acordat gratuit, iar reluarea executării loviturii de 11 metri, cînd portarul Voinţei s-a întors cu spatele, a fost o interpretare eronată a regulamentului.

Suspendarea pe 6 luni va însemna că Andrei Chivulete nu va mai avea voie să oficieze în Liga 1 pînă la jumătatea lunii martie, adică va rata următoarele 13 etape de campionat. Şocant este faptul că în urmă cu aproape 8 ani, în ianuarie 2004, Ion Crăciunescu decidea şi excluderea din arbitraj a lui Florin Chivulete, tatăl lui Andrei!

2 a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Andrei Chivulete pentru modul în care a arbitrat la Petrolul - Voinţa Sibiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.