Liga 1

Mircea Neşu ofertat de Ion Crăciunescu pentru a face parte din CCA!

Mircea Neşi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ion Crăciunescu i-a propus tatălui lui Mihăiţă Neşu să facă parte din CCA şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia pînă pe 1 noiembrie


Noua Comisie Centrală a Arbitrilor s-a întrunit ieri la Bucureşti în prima şedinţă în noua componenţă. Au fost prezenţi toţi cei 6 membri, în frunte cu Ion Crăciunescu, însă de la 1 noiembrie ar putea număra încă o persoană. Mircea Neşu, fost arbitru şi chiar fost preşedinte al CCA pentru două săptămîni în urmă cu 10 ani, a fost ofertat de Ion Crăciunescu pentru a face parte din noua comisie.

"Avem nevoie de experienţa lui. Ne-a cerut un timp de gîndire pînă la 1 noiembrie, e normal să avem răbdare cu el pentru că i s-a întîmplat ceva îngrozitor, care ar fi dărîmat probabil orice om de pe planeta asta. Chiar ne-ar fi de mare ajutor dacă doctorul Neşu ni s-ar alătura", a declarat Crăciunescu.

Mircea Neşu a primit propunerea chiar cînd se afla în Olanda, în vizită la fiul său, Mihăiţă, care se recuperează după teribilul accident din luna mai, în care şi-a fracturat coloana vertebrală şi a rămas paralizat de la gît în jos, putînd mişca, parţial, doar mîna dreaptă.

CV Mircea Neşu
- s-a născut în 1940, în localitatea Cacica (Suceava)
- a jucat fotbal ca mijlocaş, bifînd 145 de meciuri şi 4 goluri în prima ligă
- între 1978 şi 1986 a activat ca arbitru în "B" şi în "A"
- s-a retras din arbitraj în '86, motivîndu-şi gestul prin acuze la corupţia din arbitrajul românesc
- medic de profesie, a lucrat la Băile Felix
- a fost observator de arbitri şi a făcut parte din mai multe comisii ale arbitrilor în ultimii 15 ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.