Europa League

Probleme pentru giuleşteni înainte de meciul cu Legia Varşovia » Loviţi de gripă

Pancu a marcat 5 goluri în meciurile Rapidului din acest sezon

Articol de Cătălin Popescu  —  marţi, 18 octombrie 2011

Chinuiţi de o răceală puternică, Bozovici şi Pancu nu s-au pregătit deloc în ultimele două zile. Alţi rapidişti acuză şi ei stări gripale


Răzvan Lucescu are mari bătăi de cap înaintea partidei cu Legia Varşovia, programat joi, de la ora 22:05, pe Naţional Arena. Antrenorul rapidist se confruntă cu serioase probleme de lot. Pe lîngă Romeo Surdu, care e suspendat, Lucescu junior nu e sigur că-i va putea folosi pe Vladimir Bozovici şi Daniel Pancu. Cei doi acuză stări gripale şi nu s-au pregătit deloc în ultimele două zile. Staff-ul medical le-a cerut să rămînă acasă pentru a nu-i contamina şi pe ceilalţi jucători din lot. Chiar şi aşa, se pare că boala se răspîndeşte, după ce la antrenamentul de aseară alţi fotbalişti s-au plîns de răceală.

Rui Duarte e apt :)
Începînd de duminică, la antrenamente s-a prezentat şi Rui Duarte. Portughezul, care a întîrziat iar revenirea în ţară cu o săptămînă, s-a refăcut şi va putea fi folosit joi, împotriva polonezilor! La prima şedinţă de pregătire, lusitanul a impresionat prin dăruire, iar Răzvan se gîndeşte să lase din nou orgoliul deoparte şi să-l titularizeze împotriva leşilor. Deşi nu s-a întîlnit cu Pancu, cel căruia îi ceruse să tacă din gură, Duarte a fost totuşi ironizat de colegii săi: "A venit pe şestache şi s-a aşezat cuminte pe locul lui. Românii nu l-au băgat în seamă, iar prietenii lui vorbitori de portugheză au glumit pe seama lui: «Ai mai găsit drumul spre ProRapid?»".

2.000 de euro e prima rapidiştilor pentru o victorie împotriva Legiei. Remiza e premiată cu 700 de euro

Copos: "Gigi e un bădăran, calomniază mîrşav"
Ieri, George Copos a emis un comunicat de presă prin care l-a acuzat pe Gigi de calomnie şi a spus că tot ceea ce face şeful stelist, care l-a jignit zilele trecute pe Dinu Gheorghe, are "unicul scop de a tulbura şi învenina atmosfera lumii fotbalistice în preajma meciului dintre Rapid şi Steaua". "A glumi cu un prieten e una, a îl jigni e alta. A pregăti mediatic un joc important, aşa cum face întotdeauna «atoateştiutorul în toate» Gigi Becali e una, dar a calomnia mîrşav o persoană de prestigiu din fotbalul românesc este alta. A fi glumeţ este una, a fi bădăran este alta. Îmi exprim pe această cale susţinerea faţă de preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, care are alături de el toată suflarea rapidistă", a spus Copos.

inbox
- Răzvan Lucescu a fost duminică în Polonia pentru a urmări partida Ruch - Legia (0-1) şi s-a întors îngrijorat. "Legia e peste Slask şi are cîţiva fotbalişti foarte buni. Trebuie să avem mare grijă la ei", le-a spus antrenorul elevilor săi.
- Pînă aseară se vînduseră aproximativ 5.000 de bilete pentru meciul de joi seara, cu Legia. Acestora li se adaugă şi tichetele vîndute online. Conducerea rapidistă mizează pe aportul a 20.000 de giuleşteni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.