Liga 1

"Fălcosul" stă la pîndă » Marius Stan i-a pus gînd rău lui Dorinel

Într-un cantonament în Turcia, Stan şi Andone n-au ezitat să-şi măsoare forţele la o partidă de tenis de masă

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Stan intenţionează să-l demită pe Dorinel şi să-l aducă pe banca tehnică a campioanei pe bunul său prieten Ioan Andone


Forma slabă a gălăţenilor din acest sezon l-a speriat pe Marius Stan, care ia în calcul chiar şi un dezastru în partida din această seară, situaţie în care se gîndeşte serios să-l demită pe Dorinel Munteanu! Atunci ar apela la Ioan Andone, antrenor fără angajament după ce a plecat în vară de la Dinamo.

"Mi-era frică de Manchester încă de la tragerea la sorţi, dar acum mi-e şi mai teamă, pentru că nu vreau să ne facem de rîs. Sper să nu fim doar sparring-partneri! Nu ştiu ce se întîmplă, nu reuşim să ne regăsim cadenţa din sezonul precedent. Trebuie să schimbăm ceva pentru a ne reveni!", a spus directorul general al Oţelului, imediat după remiza de vineri, împotriva Astrei (1-1).

Chiar dacă gălăţenii vor ieşi cu fruntea sus de pe teren la finalul partidei din această seară, situaţia lui Dorinel la Oţelul nu va fi deloc mai bună. Stan i-a impus acestuia să redreseze cît mai repede echipa şi vrea cel puţin 10 puncte din următoarele patru meciuri din Liga 1: cu Tîrgu-Mureş, Gaz Metan, Pandurii şi Sportul.

"Nu m-am gîndit să plec, nu-mi voi da demisia niciodată! Dacă însă se consideră că eu stau în calea progresului echipei, voi avea o discuţie cu Marius Stan şi o să vedem în ce condiţii ne vom despărţi"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

150.000 de euro e clauza de reziliere a contractului lui Munteanu, al cărui salariu lunar e de 20.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.