Campionate

Conte sfînt » Antrenorul lui Juve se stropeşte cu apă sfinţită şi îşi face cruce înaintea meciurilor

:rel:d:bm:GF2E79I1DFY01

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Juventus şi-a găsit antrenor de încredere şi foarte credincios. Secretul lui Antonio Conte a fost descoperit duminică. Tehnicianul liderului, neînvins în 6 etape, nu jonglează doar cu schemele tactice, ci şi cu superstiţiile. Dacă la partida cu Siena a sărutat de trei ori un crucifix, Conte şi-a adus la Verona apă sfinţită. A desfăcut o sticluţă, s-a stropit de cîteva ori, făcîndu-şi cruce, iar Juve a făcut 0-0 cu Chievo.

Antonio l-a copiat pe Giovanni Trapattoni, pe care l-a avut profesor doi ani la Juve. Trap (foto) a fost prins folosind acelaşi ritual la CM 2002 din Japonia şi Coreea de Sud. "Era apă vie", a comentat fostul selecţioner al Italiei, care a fost eliminată de sud-coreeni în "optimile" turneului.

Iordănescu pupa icoane
Şi noi am avut un antrenor foarte religios. Anghel Iordănescu (foto) nu se despărţea niciodată pe banca tehnică de iconiţele sale. Înaintea meciurilor, fostul selecţioner le săruta în repetate rînduri, iar norocul l-a ajutat deseori în carieră, inclusiv la turneul final al CM 1994 din America.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.