Liga 1

VIDEO Dănciulescu a înscris golul 200 în Liga 1! » Dinamoviştii sînt de neoprit

Articol de Vlad Pahonţu, Liviu Manolache  —  Monday, 17 October 2011

Atacantul Ionel Dănciulescu, în vîrstă de 34 de ani, a înscris golul cu numărul 200 în prima ligă, împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ, şi a ajuns pe locul 2 all-time, în spatele lui Dudu Georgescu (252 de goluri). În faţa echipei de sub Pietricica a punctat de 17 ori. VEZI MAI JOS GOLUL ÎNSCRIS DE DĂNCIULESCU

Pentru vîrful dinamovist este a şasea reuşită în acest sezon, după cele din meciurile cu Gaz Metan Mediaş (5-0), Pandurii (2-0), Sportul (2-0), Petrolul (5-1) şi Concordia Chiajna (2-0). Danciu a îmbrăcat tricoul echipelor din Liga 1 de 461 de ori.

Vîrful născut la Slatina a mai trecut în cariera sa începută în 1995 pe la Electroputere Craiova, Altay Izmir (Turcia), Steaua, Shandong Luneng (China) şi Hercules Alicante (Spania).

Marius Niculae, golgeter în Liga 1

Al doilea vîrf dinamovist, Marius Niculae, şi-a trecut în cont o "triplă", deschizînd scorul în minutul 5 şi majorîndu-l jumătate de oră mai tîrziu, din pasa excelentă a lui Cătălin Munteanu. "Săgeată" a transformat şi un penalty scos tot de el şi a ajuns astfel la 10 goluri în Liga 1.

Cătălin Munteanu, 3 pase decisive!

Un alt veteran din lotul "cîinilor", Cătălin Munteanu, în vîrstă de 32 de ani, şi-a pus amprenta pe trei pase decisive care au ajutat-o pe Dinamo să se desprindă pe tabela de marcaj. Cătălin a pasat la reuşitele lui Marius Niculae, Marius Alexe şi Ionel Dănciulescu.

Alexe a marcat primul gol din noul sezon

Tînărul atacant dinamovist (21 de ani) a spart gheaţa în acest sezon şi a marcat la a şasea partidă. Bucureşteanul a trimis mingea în plasa porţii apărate de Jovici, cu 7 minute înainte de finalul primei reprize.

Dinamo se află în acest moment la 10 puncte de Steaua, care a remizat alb la Vaslui (0-0).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.