Liga 1

Cîinii mănîncă ursuleţi

Articol de (Piatra-Neamț) n Cronică de Remus Răureanu (Piatra-Neamț)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a luat puncte şi a făcut golaveraj, Dănciulescu a mai bifat goluri pentru istoria personală. Toate au fost posibile la Piatra, unde gerul a criogenat doar moldoveni


"Cîinii" lui Ciobotariu îşi continuă sezonul low-cost sacrificînd echipele mici şi foarte mici, ca în poveştile de groază. Nemţenii cu urşi desenaţi pe tricouri au anunţat că sînt victime noi de cînd a început meciul. Niculae a marcat în minutul 5, cu o lovitură de cap.
Rămînea 0-1 şi Lucas, Constantinescu ori Stana continuau să încerce reechilibrarea, încurajaţi că albii atacau fiecare fază cu cîte şase jucători. Dar printre urşi se strecuraseră şi doi din pluş. Ursuleţi funny, Nohai şi Forminte au continuat să-şi lase adversarii singuri cu portarul sau să-şi doboare şi goalkeeperul propriu, cum a procedat Nohai la golul de 0-3 al lui Alexe (38)! Înainte, mai înscrisese o dată Niculae (33). De lîngă Nohai, normal.

Doar el şi căpitanul Forminte au nume care amintesc de anii în care oamenii se uitau la meciurile Ceahlăului cu lupa, ca să descopere "pinalty-uri" şi comportamente stranii. A urmat punctul lui Dănciulescu (42), unul dintre cele mai uşoare din cariera golgeterului plus un penalty transformat de Marius. Galeria pregătise felicitările, oamenii de pe banca roş-albilor aveau tricouri de sărbătoare. Era păcat să rămînă nefolosite. Dănciulescu, 200 de goluri. Ceahlăul-Dinamo 0-5."Cîinii" au scos recuzita.

VEZI AICI VIDEO ŞI FOTO DE LA MECI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.