Nationala

Chivu: "Am fost destul de clar: NU REVIN la naţională şi cu asta închei!"

Cristi Chivu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2011

Victor Piţurcă se pare că nu are nici o şansă de a-l convinge pe Chivu să revină la echipa naţională. Fundaşul lui Inter a vorbit la emisiunea "Minutul 91", de la Dolce Sport despre o eventuală revenire la prima reprezentativă.

"Am fost destul de explicit în scrisoarea pe care am trimis-o tuturor. Nu revin şi cu asta închei!", a spus fostul căpitan al naţionalei, care i-a dat cîteva sfaturi lui Gabriel Torje, jucătorul lui Udinese: Torje are posibilitatea să joace într-o echipă valoroasă, care se luptă să ajungă an de an să ajungă în cupele europene. Important pentru el este să ştie să treacă peste obstacole. Echipa lui nu are presiune, suporterii nu au mari speranţe. Trebuie să se obişnuiască cu huiduieli şi cu note mici în ziar".

Cristi Chivu şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă chiar înaintea meciului cu Bosnia din retur (3-0). Acesta a trimis o scrisoare către FRF în care şi-a luat adio de la naţională. "Cariera mea de jucător sub steagul României a luat sfîrşit. Vîrsta, accidentările, intervenţiile chirurgicale la care am fost supus în ultimul timp mă împiedică să lupt pe mai multe fronturi", scria căpitanul "tricolorilor"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.