Europa League

De la "de rîsul lumii", la cel mai important de la Vaslui » Hizo: "Echipa se învîrte în jurul lui Pavlovici" :D

Pavlovici este esenţial în jocul Vasluiului, în opinia lui Viorel Hizo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2011

Vestea că Milos Pavlovici va fi apt pentru meciul cu Sporting l-a încîntat foarte mult pe Viorel Hizo. Antrenorul Vasluiului îl consideră esenţial pe sîrb, deşi acesta a fost deseori criticat dur de patronul Adrian Porumboiu pentru prestaţiile sale

Dacă tridentul Adailton-Wesley-Sînmărtean a dezamăgit în egalul contra Stelei, 0-0, Viorel Hizo a găsit elementul care va da un plus în partida cu Sporting, din grupa D a Europa League:

"Meciul cu Lisabona va fi de cinci ori mai greu decît cel cu Steaua. Spre deosebire de acel meci, va reintra în echipă Pavlovici, care va face ordine în zona centrală. Echipa se învîrte în jurul lui. Jucătorii îşi doresc să facă două partide foarte bune cu Sporting pentru a ne putea gîndi pe mai departe în Liga Europa".

Pavlovici nu e nici pe departe favoritul lui Adrian Porumboiu. După meciul pierdut de moldoveni,0-2, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu olandezii de la Twente, patronul Vasluiului l-a "mitraliat" pe mijlocaşul sîrb: "Am jucat cu un jucător mai puţin.
Joacă de parcă e din beton, e de rîsul lumii. Cînd e vorba de bătaie e primul, dar şi musca îl doboară".

Sporting - Vaslui se va juca joi, de la 22:05, în direct la Sport.ro şi liveTEXT pe GSP.RO. Echipa lui Hizo are 2 puncte pînă în acest moment, după egalurile cu Lazio şi FC Zurich.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.