Campionate

Chivu a identificat de unde pornesc necazurile lui Inter: "Principala problemă e apărarea" :X

Cristi Chivu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 October 2011

Inter-ul lui Cristi Chivu trece prin momente extrem de grele. Cu o singură victorie în Serie A în patru meciuri, Inter se regăseşte în coada clasamentului din Italia, dar jucătorii milanezi nu disperă.

Internaţionalul român Cristi Chivu a vorbit în exclusivitate pentru DolceSport despre situaţia de la echipa sa şi a dezvăluit ă principala problemă e în defensivă :X. De asemenea, Chivu a spus că, la rezultatele echipei a contribuit şi nesiguranţa de la nivelul băncii tehnice.

"Să sperăm că nu suntem într-o pantă descendentă, ci că este o chestiune temporară. Noi în ultimii doi ani am schimbat 4 antrenori, nu e uşor. Fiecare are o metodă de lucru, apoi vine altul, cu alte idei. Eu sper să ne revenim cât mai repede. Nu mai avem un om ca Ibrahimovici sau ca Eto'o.

Cert e că trebuie să avem ocazii, să ne apărăm mai bine. Principala problemă e faza defensivă, dovadă că primim multe goluri. Avem nevoie de puncte, să jucăm pentru a câştiga, nu contează cum. Astfel, căpătăm încredere şi ne vom putea reveni".

După 6 etape din Serie A, Inter Milano se regăseşte pe locul 17 în clasament, cu numai patru puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.