Nationala

Chivu nu se răzgîndeşte, Piţi s-a resemnat: ”Nu mai revin!”

Piţurcă îşi face planurile pentru CM 2014 fără Chivu

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul căpitan al ”tricolorilor” l-a anunţat pe selecţioner, la Dolce Sport, că n-are rost să mai încerce să-l convingă să se întoarcă la ”naţională” pentru preliminariile CM 2014


Cristi Chivu i-a risipit orice speranţă lui Victor Piţurcă. "Am fost destul de explicit în scrisoarea deschisă pe care am trimis-o tuturor. Nu revin şi cu asta închei!", a declarat categoric fostul căpitan, luni seară, la emisiunea Minutul 91, de la Dolce Sport.

Selecţionerul s-a resemnat. Avea de gînd să meargă la Milano în preajma Sărbătorilor de iarnă să-l determine pe Chivu să revină la "naţională" pentru preliminariile CM 2014, dar poziţia fermă a fostului căpitan l-a descumpănit. "Dacă el a zis asta, n-am ce face!", s-a confesat Piţurcă apropiaţilor săi.

Chivu s-a retras de la "naţională" în urmă cu 5 luni, anunţînd într-o scrisoare deschisă trimisă Federaţiei: "Cariera de jucător sub steagul României a luat sfîrşit!".

75 de selecţii, 3 goluri şi 50 de banderole de căpitan a strîns Chivu în cei 12 ani în care a evoluat pentru "naţionala" României (1999-2010)

"E un moment dureros. Trebuie să fie pregătită următoarea campanie, va fi o grupă mult mai grea decît cea pentru Euro 2012. Încercăm să construim ceva, putem să ne calificăm la Mondiale"
Cristi Chivu, fundaş Inter Milano

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.