Liga Campionilor

Spalletti despre Lucescu înaintea jocului direct: ”La începuturile lui în Italia credeam că-i un antrenor slab”

Luciano Spalletti şi Mircea Lucescu se cunosc de 20 de ani, din Italia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 October 2011

Înaintea duelului dintre Şahtior şi Zenit, programat diseară în Liga Campionilor, 21:45, DolceSport şi lieveSCORE pe GSP.ro, antrenorul oaspeţilor, Luciano Spalletti, a trimis cîteva săgeţi în direcţia lui Mircea Lucescu.

Tehnicianul italian, 52 de ani, a dezvăluit, la un moment dat, că la sosirea în Serie A, în 1990 (Pisa), "Luce" i s-a părut "un antrenor modest. Acum însă îl cunosc mult mai bine".

Spalletti a comentat, de asemenea, o declaraţie a românului, care a spus că Şahtior va obţine un rezultat ce-l va bucura pe preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici. Şeful statului ucrainean şi-a anunţat prezenţa în tribună alături de omologul rus Dimitri Medvedev.

"Ce pot eu să vă spun e că în cazul unei victorii a lui Zenit se va bucura întreaga Rusie, nu doar şeful statului", a punctat Spalletti.

Italianul a reacţionat uşor iritat şi cînd a fost confruntat cu părerea lui Lucescu, 66 de ani, despre stilul celor două echipe: "Are dreptate. Şahtior e o echipă tehnică, ofensivă. Dar nu cred că noi ne axăm jocul pe forţă. În campionatul rus, Zenit a marcat cele mai multe goluri. Poate că nu ştim cu mingea aşa de bine ca ei, dar să nu uităm că Lucescu lucrează de 7-8 ani la mineri şi şi-a adus vreo şase, şapte brazilieni".








Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.