Liga 1

Horoba: "Vom cere suspendarea lui Eric între 16 şi 24 de etape"

Articol de Cosmin Prişcă  —  Wednesday, 19 October 2011

Ioan Horoba,directorul general al celor de la Gaz Metan, a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă, ocazie cu care a readus în discuţie cazul Eric. Oficialul clubului a declarat că va cere supendarea fotbalistului cariocas între 16 şi 24 de etape, indiferent la ce club evoluează, chiar dacă acesta a primit cartea verde provizorie de la FIFA, pentru a juca la Karpaty Lvov.


"Comisiile din cadrul FRF şi LPF, recunoscute de FIFA au luat prima măsură în acest caz, respectiv diminuarea cu 25% a salariului jucătorului care mai avea contract patru ani cu Gaz Metan Mediaş. Vă spun care o să fie mersul în cazul său. El a primit cartea verde provizorie de la FIFA iar probabil pe viitor se va ajunge la TAS. Eric a fost sub contract cu noi şi a plecat pur şi simplu. O să cadă tot castelul de nisip pe care a încercat să îl clădească.Nu se pune problema să vină înapoi şi vom cere despăgubiri", a spus Horoba.

În altă ordine de idei, oficialul ardelenilor se va afla mîine la Bucureşti pentru a-l legitima pe Vithinio Medeiros, a cărui carte verde a ajuns în Romania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.