Liga 1

Ioan Taban neagă demisia lui Dinu Gheorghe: "Nu e lîngă echipă acum, dar e în continuare preşedinte"

Dinu Gheorghe e tot mai aproape de o despărțire de Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 October 2011

Ioan Taban, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Rapid, a încercat să facă lămuriri cu privire la situaţia preşedintelui Dinu Gheorghe, care este foarte aproape să se despartă de clubul din Giuleşti. Totuşi, Taban nu a reuşit decît să ne bage şi mai mult în ceaţă.

Oficialul alb-vişiniilor a explicat că nu a vrut să-i aprobe precedentele cereri de demisie preşedintelui pentru că acesta a făcut o treabă foarte bună, dar a refuzat să discute despre codiţiile contractuale ce stipulează o eventuală despărţire a lui Dinu Gheorghe de Rapid.

"Dacă e să ne luăm după acte, domnul Dinu Gheorghe este în continuare în funcţia pe care a deţinut-o şi înainte. Încă nu şi-a dat demisia şi nici nu a fost demis, dar nu este lîngă echipă acum. Atribuţiile sale sînt împărţite, nu e nici o problemă, dar el poate să revină oricînd alături de noi. De ce să-i fie acceptate demisiile din moment ce a făcut o treabă atît de bună?!", a spus Ioan Taban la televiziunea sportro.

Certurile sînt la cel mai înalt nivel în Giuleşti, acolo unde patronul George Copos şi preşedintele Dinu Gheorghe nu mai lucrează  împreună, conducătorul giuleştenilor părăsind echipa marţi, cu două zile înaintea jocului cu Legia Varşovia. Citeşte aici mai multe!

Rapid - Legia Varşovia se joacă mîine, de la ora 22:05, pe Naţional Arena. Partida va fi transmisă în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.