Campionate

Cruyff laudă şi atacă: ”Real e mai bună acum. Despre Mourinho... ”

Articol de Constantin Popescu  —  joi, 20 octombrie 2011

FC Barcelona a ieşit mult mai bine din duelurile cu Real din sezonul trecut. Cum va fi în noua stagiune? Catalanii merg pe aceeaşi linie, sînt constanţi, dar madrilenii? Stau mai bine sau mai rău?

La întrebare a răspuns recent chiar Jose Mourinho: "Sîntem mai buni decît în sezonul anterior". Pornind de la această frază, au apărut reacţii. Toate îi dau dreptate antrenorului "blanco". Cotidianul "El Mundo" a remarcat că, pe lîngă prestaţii superioare, Real are, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi 10 goluri în plus marcate.

Marea confirmare vine însă de la Johan Cruyff. Legat pentru totdeauna de Barca, unde a jucat şi a pregătit Dream Team-ul din anii '90, fostul internaţional olandez i-a atenţionat pe catalani: "Real formează acum o echipă foarte puternică. Unită. Joacă foarte bine, peste ce a fost în 2010-2011. Va fi un adversar mult mai greu de contracarat".

Un "dinte" a păstrat pentru Jose: "Nu ar trebui să intereseze pe nimeni ce spune Mourinho. Însă în orice sport trebuie să existe respect faţă de colegi şi de rivali".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.