Europa League

Becali a venit cu preoţii la hotelul jucătorilor

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 octombrie 2011

Gigi Becali nu se dezminte! Patronul Stelei a venit astăzi la hotelul din Haifa, unde erau cazaţi jucătorii, însoţit de un sobor de preoţi.

Gigi a plecat în Israel cu cîteva zile înaintea jucătorilor pentru un pelerinaj în Ţara Sfîntă şi a sosit abia astăzi în Haifa, acolo unde se va juca meciul dintre Maccabi şi Steaua. Finanţatorul n-a pierdut timpul şi s-a dus direct la hotel, pentru a avea o ultimă discuţie cu jucătorii înaintea partidei, dar a fost puţin presat de timp, pentru că, peste numai cîteva minute, echipa a plecat spre stadion.

Becali a ajuns la hotel însoţit de familia sa şi de cîţiva preoţi care i-au fost alături şi în pelerinajul său, cărora le-a cerut să-i binecuvînteze pe jucători.

Se joacă cu tribunele pline
Meciul dintre Maccabi şi Steaua a născut un viu interes în Haifa, aproape toate biletele fiind vîndute. Organizatorii au anunţat că, pînă ieri seară, se consumaseră 13.000 din cele 14.000 de tichete puse în vînzare. Casele de bilete au fost deschise şi astăzi, deci ne putem aştepta ca meciul să se dispute cu casa închisă.

Echipe probabile:
Maccabi: Davidovich - Meshumar, Buliat, Dagani, Twath - Siedu, Tamir Cohen, Katan, Golasa - Amasha, Dvalishvili
Steaua: R. Stanca - Martinovici, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu, Bicfalvi - Tatu, Rusescu, Fl. Costea - M. Costea

Clasament grupa J
1. Schalke 04   2m   3-1    4p
2. Maccabi    2m     2-3   3p
3. Steaua       2m     1-1    2p
4. AEK Larnaca   2m    1-2   1p

Meciul Maccabi - Steaua se va disputa în această seară, de la ora 20:00. Meciul va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro şi m.gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.