Europa League

Eliminarea imbecilă a lui Wesley a făcut-o pe Vaslui victimă sigură în faţa lui Sporting

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Wesley şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică din minutul 38 în urma unui gest golănesc şi va rata, cel mai probabil, restul meciurilor din grupă

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL VIDEO

"Unii jucători nu au mentalitate, dacă nu eram eu pe teren am fi pierdut meciul cu Steaua. Românii suferă la acest capitol", şi-a pus la zid colegii Wesley imediat după remiza cu Steaua (0-0). Aseară, căpitanul vasluienilor s-a remarcat pe stadionul Jose Alvalade. Nu printr-un gol, ci pentru un gest golănesc.

În minutul 38, Milanov a centrat de pe partea dreaptă, brazilianul a fost faultat în interiorul careului de Joao Pereira, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Wesley a ripostat cu piciorul, dar l-a ratat pe fundaşul portughez. Nu s-a lăsat şi a plecat în urmărirea lui Pereira, pe care l-a lovit cu capul în ceafă. Ambii jucători au căzut pe gazon.

"Centralul" a vrut să-i acorde doar cartonaş galben lui Wesley, dar unul dintre arbitrii adiţionali i-a semnalat atacul brazilianului şi căpitanul a primit "roşu", în timp ce Hizo a avut o criză de nervi pe marginea terenului. În urma acestei eliminări, brazilianul ar putea rata toate cele 3 partide rămase de jucat din această grupă.

3 goluri a marcat Wesley în grupele Europa League, fiind golgeterul vasluienilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.