Baschet

2 la mie alcoolemie! » Concluzia IML: Hardy era în pragul comei alcoolice

Hardy Chauncey

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cifra a fost obţinută în urma unui calcul retroactiv al specialiştilor după ce testele de la Spitalul Bagdasar arătaseră o alcoolemie de numai 0,75 la mie


Surpriză în cazul Chauncey Hardy: baschetbalistul american era în pragul comei alcoolice, avînd o concentraţie de 2 la mie alcool în sînge în momentul agresiunii petrecute pe 9 octombrie în clubul "Emotione" din Giurgiu, susţin specialiştii de la Institutul de Medicină Legală, citaţi de ProTV şi de adevărul.ro. Potrivit aceleiaşi surse, testele efectuate la Spitalul Bagdasar, la circa 12 ore după agresiune, şi la IML au arătat o alcoolemie de 0,75, respectiv 0,63.

Printr-un calcul retroactiv, legiştii au stabilit că sportivul era într-o stare avansată de ebrietate cînd a avut loc altercaţia în urma căreia Hardy a murit. Urmează ca procurorii să coroboreze noile date cu cele deja existente la dosar, spre a conluziona şi eventuala culpă medicală, pentru care medici de la Spitalul de Urgenţă şi de la Ambulanţa din Giurgiu sînt cercetaţi pentru ucidere din culpă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.