Liga 1

VIDEO "Centralul" a uşurat misiunea Sibiului eliminîndu-l gratuit pe Muzac » Mărul lui Avram

Marius Avram

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Concordia Chiajna pare condamnată la retrogradare după o contraperformanţă incredibilă: 4 goluri în 11 etape!


Cu o singură victorie în Liga 1, după 10 etape, Sibiul şi Chiajna s-au agăţat cu disperare de meciul direct. Gazdele au controlat debutul de partidă: Dîlbea (8) şi Coman (14) au trecut pe lîngă gol. Însufleţită de prestidigitaţia lui Diniţă de pe margine, Chiajna a echilibrat disputa. N-a fost de acord "centralul" Marius Avram, care a muşcat din mărul discordiei. Muzac a primit două "galbene" în 5 minute, ultimul avertisment, la un duel banal cu Beza, şocînd întreaga asistenţă. Sibiul a profitat şi a intrat în avantaj la cabine după o reluare a lui Coman, la centrarea lui Maghici (43) peste care Mamele a sărit ca la şotron.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

Din minutul 55 s-a jucat 10 la 10. Iulian Popa a plecat la vestiare după ce a colecţionat două avertismente în patru minute! Concordia putea obţine un punct, pe final, dar lovitura de cap a lui Mihalcea (87), la centrarea lui Vitinha, n-a prins cadrul porţii. Pană a plusat, cu o reluare în bară din lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 94!

INBOX
- Oaspeţii au protestat vehement la final, reproşîndu-i lui Avram eliminarea lui Muzac din prima repriză
- Ionuţ Matei s-a accidentat grav la genunchi în finalul partidei după un duel cu Dumitrescu. Atacantul a fost transportat la spital. "Nu mai pot de durere!", a urlat jucătorul în timp ce era transportat spre ambulanţă
- Vali Badea, fostul atacant al Stelei, a debutat ieri în tricoul Concordiei. Acesta n-a rezistat în teren nici măcar pînă la pauză, fiind schimbat după eliminarea lui Muzac

"Din prea mult entuziasm apar greşeli elementare. Iulian Popa o să fie amendat pentru cartonaşul roşu. A fost o intrare total nejustificată mai ales într-un moment în care aveam superioritate numerică"
Ioan Hămbăşan, finanţator Voinţa

"Avram vrea să nenorocească o echipă. E a doua oară cînd ne face praf. A fost un meci decis de o eliminare gratuită. Ne luptăm cu morile de vînt. Echipele mici merg ca porcul la tăiere"
Laurenţiu Diniţă, antrenor Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.