Liga 1

Dorinel Munteanu îi înţeapă pe adversari: "Ar trebui să ne respecte mai mult"

Dorinel Munteanu vrea mai mult respect din partea adversarilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 octombrie 2011

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, este mulţumit de evoluţia echipei sale în partida cîştigată cu 2-1 la Tg.Mureş şi crede că situaţia financiară de la club ar trebui rezolvată.

"Cred că rezultatul a fost unul corect. Adversarul ne-a pus presiune, dar am avut şi puţină şansă. În general, sînt mulţumit de cele 3 puncte. Marţi avem, la fel, o partidă în cupă cu Tg.Mureş şi trebuie să ne pregătim".

...despre restanţele financiare

"Băieţii au problemele lor, dar niciodată nu ne-am văitat. Noi trebuie să primim ceea ce merităm, nu înţeleg de ce se prelungeşte această situaţie. Echipa a uitat timp de 90 minute de problemă. Ştim că nu sîntem o echipă iubită, dar ar trebui să aibă mai mult respect".

...despre arbitraj

"Eu sper că prin aducerea unui nou şef la conducerea CCA, acesta să aibă mai mult curaj. Astăzi, orice contact s-a penalizat cu un cartonaş galben", a declarat Munteanu la conferinţa de presă.

După 11 etape, Oţelul a ajuns la egalitate de puncte cu Steaua (locul 8), dar roş-albaştri au un meci restant, luni, împotriva Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.