Campionate

VIDEO » Sindromul "Maccabi" are leac! Milan revine de la 0-3 şi cîştigă la Lecce!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2011

AC Milan a tremurat serios în faţa celor de la Lecce în cadrul etapei a opta din Serie A, dar a făcut ce n-a reuşit Steaua cu Maccabi, să revină pe tabelă de la 0-3 după prima repriză, cîştigînd cu 4-3.

Vezi aici cît puteai cîştiga dacă mizai că Milan întoarce rezultatul!

"Diavolii" s-au văzut conduşi după numai patru minute din meci, Giacomazzi reluînd din 6 metri în plasă după o lovitură liberă. În minutul 30, gazdele au obţinut gratuit o lovitură de pedeapsă la o fază la care Abiatti a scăpat balonul în faţă. Fostul jucător al Milanului, Massimo Oddo, a transformat fără emoţii penalty-ul, majorînd diferenţa. Gluma s-a îngroşat 7 minute mai tîrziu, cînd Grossmuller a primit cadou o minge de la Antonini şi a dus scorul la 3-0.

Rossonerii au ieşit mult mai determinaţi de la cabină şi au declanşat spectacolul. Kevin-Prince Boateng, introdus la pauză, a făcut poate cel mai bun meci de la sosirea pe San Siro, trecîndu-şi în dreptul numelui un hattrick realizat în numai 15 minute! Primele două reuşite au venit ca urmare a unor super execuţii ale mijlocaşului naţionalei Ghanei.

Inevitabilul s-a propus în minutul 83, cînd la o lovitură liberă, Yepes a reluat cu capul în plasă din 6 metri! Cu această victorie, Milan realizează 11 puncte în clasamentul Serie A, cu două sub liderul Juventus.

VIDEO CU GOLURILE:
1-0 Guillermo Giacomazzi
2-0 Massimo Oddo
3-0 Carlos Grossmuller
3-1 Kevin Prince Boateng
3-2 Kevin Prince Boateng
3-3 Kevin Prince Boateng
3-4 Mario Yepes

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.