Campionate

VIDEO City a desfiinţat-o pe United în derby-ul Manchesterului: 6-1 » Umilinţă cu artificii

+1 Foto
Începutul dezastrului pentru Man. United. Balotelli deschide scorul pe Old Trafford. FOTO Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce şi-a dat foc la casă, Balotelli a strălucit pe Old Trafford. A reuşit o ”dublă” şi a provocat eliminarea lui Evans, de la care a pornit dezastrul gazdelor


Altădată "Teatrul Viselor" pentru fanii lui Manchester United, Old Trafford a fost transformat ieri în "Teatrul coşmarelor" tocmai de către concitadina City. Trupa de vedete pusă pe picioare în numai 3 ani cu sutele de milioane de euro ale şeicului Mansour i-a administrat campioanei Angliei o adevărată bătaie la fund: 6-1. Triumf în urma căruia "cetăţenii" au preluat şefia în oraş şi s-au distanţat la 5 puncte de "diavolii" lui Alex Ferguson în fruntea Premier League.

VEZI AICI CELE 7 GOLURI ALE PARTIDEI!

Omul care a aprins derby-ul a fost Mario Balotelli. Din nou clientul tabloidelor, după ce şi-a incendiat vineri casa jucîndu-se în baie cu artificiile, internaţionalul italian a fost cel care a pus-o pe United pe butuci. I-a marcat primele două goluri, iar între acestea a provocat eliminarea fundaşului Evans. Rămaşi în inferioritate şi conduşi pe tabelă, amfitrionii au căzut definitiv, devenind simple jaloane pentru abilii Silva şi Aguero. Nici golul lui Fletcher, de 1-3, nu i-a mai resuscitat şi, într-un final halucinant, City a dus scorul la un neverosimil 6-1.

1926 e anul în care Manchester City a mai cîştigat cu 6-1 în faţa lui United pe Old Trafford

56 de ani sînt de cînd United a pierdut ultima oară la o diferenţă de 5 goluri acasă cu City (1955, 0-5)

1-7 e cea mai netă înfrîngere a lui United pe Old Trafford, în septembrie 1927, contra lui Newcastle

Six Alex
Acest 1-6 cu City a fost o premieră neagră pentru managerul lui United, Alex Ferguson. În 25 de ani de cînd e pe banca "diavolilor", cel mai mare scor la care pierduse pînă ieri acasă a fost 1-4, înregistrat în două rînduri: cu Liverpool, în martie 2009, şi contra lui Queens Park Rangers, în ianuarie 1992.

1-6, cota 501.00!
Cei care au pariat pe 1-6 au prins o cotă uriaşă, 501.00. Cîştiguri mari au obţinut şi cei care au mizat pe 2 solist, cota 3.60, sau pe Balotelli ca autor al primului gol, pentru o cotă de 8.50. Varianta "minim 7 goluri" avea cota 23.00. (Dan Bâra)

"De ce mereu eu?"
După ce-a marcat primul gol al partidei, Balotelli şi-a ridicat tricoul şi-a lăsat să se vadă un maiou pe care scria "Why allways me?" (foto jos). Ceea ce, pe româneşte, înseamnă "De ce mereu eu?". Italianul a marcat 6 goluri pentru City în acest sezon. Pînă acum.

"E cel mai rău rezultat din întreaga mea carieră. Nici ca jucător n-am pierdut aşa"
Alex Ferguson, manager Man. United

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.