Campionate

Mancini după ce a învins cu 6-1 pe Manchester United: "Balotelli este nebun"

Mario Balotelli a inscris doua goluri cu United

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2011

Tehnicianul echipei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat că Mario Balotelli, care a înscris două goluri în meciul cu Manchester United, scor 6-1, este printre cei mai buni cinci jucători din lume şi a precizat că îl iubeşte pe acest fotbalist, deşi este nebun, informează The Guardian.

VEZI CUM S-AU MARCAT TOATE CELE 7 GOLURI ÎN SPECTACOLUL DE PE OLD TRAFFORD

"Dacă ne gândim la Mario fotbalistul, l-aş pune printre primii cinci din lume. Problema este vârsta lui. Este tânăr şi poate greşi. Ca jucător este incredibil şi sper că va veni o zi când Mario va avea mentalitata total schimbată pentru că apoi va deveni unul dintre cei mai buni trei jucători din lume, ca Messi, ca Cristiano Ronaldo. Mario este nebun, dar îl iubesc pentru că este un tip de treabă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu artificiile. Bine că nu s-a rănit. Însă tot ce ştiu este că el doarme la hotel acum", a spus Mancini, făcând referire faptul că Balotelli a scăpat nevătămat dintr-un incendiu provocat de focuri de artificii la locuinţa sa, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Echipa Manchester United, adversara Oţelului Galaţi în grupa C a Ligii Campionilor, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (1-0), de formaţia Manchester City, la care portarul Costel Pantilimon a fost rezervă, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '22 '63, Aguero '69, Dzeko '89, '90+3 şi Silva '90+1, în timp ce pentru gazde a înscris Fletcher, în minutul 81.

sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.