Liga 1

Gazonul a fost peticit după Rapid - Legia. În tribune sînt 15.000 de fani » Află toate detaliile de la derby!

Acoperisul stadionului National Arena a fost complet deschis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2011

UPDATE ORA 20.30 //

În tribune au ajuns 41.000 de suporteri, conform anunţului făcut la boxele stadionului

UPDATE ORA 19.52 //
Referitor strict la galerii, Steaua are de două ori mai puţini suporteri decît Rapidul. În tribune s-au adunat 25.000 de oameni

UPDATE ORA 19.50 //
După meciul din Europa League, dintre Rapid şi Legia, gazonul a avut de suferit şi organizatorii au fost nevoiţi să înlocuiască unele brazde pe suprafaţa de joc

UPDATE ORA 19.40 //
Galeria Rapidului cîntă de cînd a intrat pe stadion, în timp ce steliştii preferă să înjure şi să fluiere. Spre deosebire de celelalte meciuri din Liga 1, femeile şi copiii au venit la stadion într-un număr destul de mare. Cu aproape 15 minute înainte de începutul meciului, în tribune sînt doar 17.000 de fani!

UPDATE ORA 19.27 //
Jucătorii rapidişti au ieşit şi ei la încălzire. Cei 2.000 de fani rapidişti se aud peste cei ai roş-albaştrilor. Accesul pe stadion se face din ce în ce mai greu din cauza aglomeraţiei.

UPDATE ORA 19.20 //
Steliştii au ieşit la încălzire în aplauzele a peste 15.000 de suporteri. VEZI ECHIPELE DE START!

UPDATE ORA 19.10 //
Cu mai puţin de o oră înainte de fluierul de start, în tribune s-au stîrns 5.000 de fani. Dani Coman a ieşit la încălzire în fluierăturile întregului stadion. La porţile stadionului se află 5 maşini de salvare doar pentru suporteri

UPDATE ORA 19.00 //
Acoperişul stadionului National Arena a fost complet deschis

UPDATE ORA 18.50 //
Traficul este îngreunat în apropierea stadionului (Zona Piaţa Muncii - Iancului), se circulă foarte greu şi au apărut deja blocajele.

UPDATE ORA 18.49 // Galeria Rapidului a ajuns la stadion iar forţele de ordine a grupat-o pentru a facilita controlul şi accesul în arenă. Intrarea rapidiştilor se face pe la porţile din Maior Coravu.

URMĂREŞTE AICI LIVETEXT COMENTARIUL MECIULUI

Cu aproape o oră înaintea derby-ului Steaua - Rapid, în jurul stadionului National Arena este deja aglomeraţie şi suporterii au venit în număr mare pentru a-şi ocupa locurile pînă la ora de start (ora 20.00).

Derby-ul dintre Steaua - Rapid va începe de la ora 20.00, în direct pe DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.