Liga 1

Copos sare la gîtul lui Tudor: "Deciziile sale au fost exagerate, Alexa nu trebuia eliminat"

Dan Alexa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2011

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, după remiza din meciul cu Steaua, scor 0-0, că arbitrul Alexandru Tudor a fost exagerat în toate deciziile pe care le-a luat şi consideră că Dan Alexa nu trebuie eliminat.

"Tudor a exagerat. Nu trebuia să acorde cartonaş roşu la Alexa, pentru că nu a fost implicat în acel meleu. Deciziile cele mai drastice puteau fi roşu lui Prepeliţă şi galben pentru Coman. Arbitrul a fost exagerat în toate deciziile pe care le-a luat. La Ezequias a fost cartonaş roşu corect.

Din păcate a fost prea multă nervozitate. Nu mă simt prea confortabil că jucăm destul des în inferioritate. Un 0-0 care demonstrează că Răzvan Lucescu este un mare antrenor şi un mare tactician. În opt oameni am avut ocazii şi puteam să învingem Steaua", a spus Copos la Dolce Sport.

Întrebat dacă unul dintre motivele nervozităţii jucătorilor rapidişti este plecarea preşedintelui Dinu Gheorghe, Copos a răspuns: "Motivul nervozităţii nu are nicio legătură cu plecarea lui Dinu Gheorghe. În pauza de iarnă vom lua o decizie cu privire la un înlocuitor".

Steaua - Rapid s-a terminat 0-0, după un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a eliminat trei jucători: Alexa şi Ezequias de la oaspeţi şi Prepeliţă de la gazde.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.