Liga 1

Steaua încă vinde bine » Petrolul-Steaua se va disputa cu casa închisă

Stadionul "Ilie Oană"

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporterii Petrolului au făcut cozi în ultimele zile la noul "Ilie Oană" pentru a-şi achiziţiona un tichet pentru meciul cu Steaua. Chiar dacă partida se va desfăşura abia duminică (21:30, DigiSport şi live text gsp.ro), interesul ploieştenilor este foarte ridicat, aceştia cumpărînd deja aproximativ 11.000 de bilete pînă ieri, la care se adaugă cei 2.000 de abonaţi, din cele 15.000 de locuri ale stadionului!


"Lupii galbeni" au venit în număr mare şi la primele 3 apariţii pe noua arenă, întîlnirea dintre gloriile Petrolului şi "Generaţia de aur", dar şi cele două meciuri oficiale, cu Dinamo şi Voinţa Sibiu. "Numai Petrolul există în Ploieşti, este normal să umplem stadionul, mai ales la derbyuri. Vom face o atmosferă fantastică. Steliştii să se teamă!", s-a entuziasmat un lider al galeriei petroliste.

Steliştii au asigurate 700 de bilete, dar oficialii prahoveni anunţă că pînă acum nu a fost nici o cerere din partea echipei roş-albastre pentru acestea şi că le-ar putea pune în vînzare chiar în ziua meciului, la fel ca la partida cu Dinamo!

Audienţele de pînă acum de pe “Ilie Oană”
Gloriile Petrolului - Generaţia de aur    15.000
Petrolul - Dinamo    15.000
Petrolul - Voinţa Sibiu        7.500

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.