Liga 1

Prepeliţă: "Coman mi-a dat o palmă în parcare şi mi-a spus că mă va bate" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2011

Mijlocaşul Stelei, Andrei Prepeliţă, a vorbit despre conflictul său cu portarul rapidist Dani Coman, cel care a spus că l-ar fi bătut pe stelist dacă ar fi vrut. Citeşte aici declaraţiile lui Coman!

"Nu am auzit declaraţia lui Coman, dar m-au sunat prietenii. Nu a fost intenţie din partea mea să îl accidentez. După ce s-a întîmplat, cu ameninţările.

Am vorbit în vestiar, apoi ne-am întîlnit afar , l-am întrebat cum se simte. Mi-a spus că mă va bate dacă vede pe reluări că am avut intenţie şi mi-a dat o palmă în parcare.

A avut o atitudine care m-a mirat, cu aceste ameninţări şi cu palma dată. Nu cred că e nevoie să se ajungă aici. Eu nu cred că trebuia să fiu eliminat", a spus Andrei Prepeliţă la televiziunea sportro.

Andrei Prepeliţă şi Dani Coman au fost protagoniştii celei mai aprinse faze a meciului de aseară dintre Steaua şi Rapid, încheiat la egalitate, scor 0-0. Stelistul a intrat prin alunecare la rapidist, care a ripostat, lovindu-l cu talpa în stomac. La această fază au fost eliminaţi Prepeliţă şi Alexa, ultimul venit în sprijinul goalkeeperului Rapidului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.