Tenis

Andrei Pavel schimbat. "Federaţia nu mi-a dat un telefon, m-au anunţat jucătorii!" Şi Irina Spîrlea e OUT!

Andrei Pavel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2011

UPDATE // Şi Irina Spîrlea a rămas fără post. "Comitetul Director al Federaţiei Române de Tenis a hotărît, la data de 20 octombrie, în urma analizei activitaţii căpitanilor de echipă de la Cupa Davis şi Fed Cup - Andrei Pavel, respectiv Irina Spîrlea, vacantarea acestor posturi. Măsura a fost luată pe fondul necesităţii unei mai susţinute şi continue implicări a căpitanilor de echipă în activitatea celor două echipe. Comitetul Director a solicitat Colegiului Antrenorilor sa faca propuneri pentru reocuparea posturilor pana la data de 15.11.2011", se arată în comunicatul Biroului de Presă al FRT de marţi.

Pavel nu mai e căpitanul nejucător al echipei de Cupă Davis a României


Fostul tenisman Andrei Pavel nu mai este căpitan nejucător al echipei României. Şefii FR Tenis l-au schimbat, dar nu l-au anunţat şi pe Pavel. "M-au sunat Gabriel Trifu şi Horia Tecău să-mi spună că m-au dat afară. De la federaţie n-am primit niciun e-mail, niciun telefon. N-am mai pomenit aşa ceva, mi se pare o chestie foarte rea. N-au caracter, dacă este adevărat. Federaţia poate să facă schimbări, dar este absolut incoresct să nu fiu anunţat. Nu cred că are vreo legătură cu rezultatele. Nu am avut niciun conflict cu nimeni. Dar, când au fost alegeri, am spus că mi se pare mai potrivit ca Florin Segărceanu să fie preşedinte. Poate că mi se trage de aici, altceva nu pot să-mi închipui. Ori eşti cu ei, ori împotriva lor", a spus Pavel conform Mediafax.

"Andrei Pavel nu a fost destituit, ci postul a devenit vacant. Am dori ca omul care este căpitan nejucător la Cupa Davis să se implice mai mult în dezvoltarea tenisului românesc. Or, Andrei Pavel vine doar zece zile pe an în România şi nu corespunde cerinţelor", a declarat Sever Dron, membru în Comitetul Director.

Echipa de Cupa Davis a României a pierdut în luna septembrie barajul cu Cehia de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis, fiind învinsă cu scorul de 5-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.